Meny

Menyn

På Porto Bello erbjuder vi inte bara en fantastisk pizzaupplevelse, utan också ett brett utbud av läckra alternativ för att tillfredsställa alla smaklökar. Förutom våra utsökta pizzor kan du även njuta av vår läckra pasta, fräscha sallader och smakrika rullar.


Vår pasta är tillagad med omsorg och hantverksskicklighet för att ge dig en genuin smak av Italien. Vi använder oss av färska ingredienser och autentiska såser för att skapa rätter som sprudlar av smak och komfort. Från klassiska favoriter som Pasta fileto till Pasta carbon, men även fler alternativ  för alla pastaälskare.


För de som vill njuta av en lättare måltid erbjuder vi även fräscha och näringsrika sallader. Vi kombinerar färska grönsaker, krispiga toppingar och läckra dressingar för att skapa sallader som är både läckra och mättande. Vårt utbud sträcker sig från klassiska Grekisk sallad till kyckling sallad och mycket mer. För dig som är en salladsälskare!


Om du är ute efter något lite annorlunda och spännande, rekommenderar vi våra smakrika rullar. Med fyllningar som färskt kött, färska grönsaker och smakrika såser är våra rullar perfekta som en aptitretare eller som ett smakrikt komplement till din huvudrätt.